Author Topic: правило - прочитај пред да отвориш тема  (Read 59 times)

Admin

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 8
  • Ја изгледа не сам од овуј планету
    • View Profile
Доколку имате проблеми со вашиот acc на сервер пријавете тука.

Име_Презиме на сервер(Латиница):
Level:
Кој е проблемот:
Слика или видео:


И задолжително е пишување кирилица!!

Не отварај теми за барање на модератор на некој борд освен за борд на организации/мафии/банди долколку сте лидер


Задолжително да го прочита ова секој играч кој игра на серверПри регистрација на акаунт внесете валидна ваша емаил адреса бидејќи тој маил е вистински власник на вашиот акаунт и само преку тој емаил може да си го повратите вашиот акаунт при негово губење
Заштитете го вашиот акаунт со јака лозинка(користете букви и бројки Не заборавајте лозинка несмее да биде со SPACE не ставајте повеќе од 10-12 букви,бројки,знаци) и не ја кажувајте на никого ниту на администратор доколку некој ви бара пасворд пријавете го на админ.
Не го давајте вашиот пасворд на никого ниту на администратор.
Не прифаќајте никакви програми кој некој ви ги праќа со цел да имате предност во игра,сето тоа е лага само да ви го пробијат акаунт со keyloger и слично
Можат да ви кажат дека постои некој чит да фатите пари,не верувајте и не симнувајте,бидејќи такво нешто не постои.
Не верувајте на различни маилови или страни лица кој не се овластени.
Не подржуваме продавање/купување/размена на акаунти
Постојат голем број на сервери кој се куќни или пак се хостирани но тоа не е важно некој од тие сервери не ја енкриптираат ваша лозинка кога ке се регистирате вие на таков сервер и ја пишете вашата лозинка тој што има пристап до акаунти кој се регистирани ја знае и вашата лозинка,чести случаи вие ставате иста лозинка како што ви е на CG и ви ја откријат со ваше регистирање на таков сервер,доколку се регистирате на други сервери никогаш не ставајте иста лозинка.
Исто така вашата лозинка кај нас е 100% сигурна бидејќи е енкриптирана

Ние не одговараме за пробивање на вашиот акаунт.
Не одговараме за исчезнување на ваши пари во игра или било каква друга имовина.
Доколку сте неактивен одредено време имот ке ви бидне продаден и отстапен на други играчи
Донатори немаат никаква предност во овие наведени работи и кршење правила


Доколку имате проблем со акаунт поради буг пријавете го тука [/size]
Carlos Darwin
Server Owner

Share on Facebook Share on Twitter