Recent Posts

Pages: [1] 2
1
Апликации ( Отворени ) / Апликација за Админ
« Last post by Stevanoski on July 23, 2014, 05:22:34 am »
Ваш ник на серверот : Andrej Stevanoski
Ваше име на форумот : Stevanoski
Зошто сакате да бидете дел од нашиот тим : За да им помагам на другите играчи да ги поправам на грешките
Сакам да бидам тестан : За 5ка или 1336ка ако е слободно
3
Ваш ник на серверот : Loway Castelano
Ваше име на форумот : Loway Castelano
Зошто сакате да бидете дел од нашиот тим : За да им помагам на другите искусен сум знам да користам админ и команди за админ
Сакам да бидам тестан : За 4ка или 5ка доколку е слободно
4
Потребни ни се 4 админи .. од 1 до 4 !!

Ваш ник : Ilco_Walker

Доколку сте прифатени ке добиете порака со "Прифатени сте за апликацијата ке бидете тестани ингејм"

Доколку сте одбиени ке добиете порака со "Одбиени Сте за апликацијата , ке бидете тестани ингејм"

Напомена : Темата мора да биде цитирана, доколку не биде цитирана ке биде избришана од страна  на Модератор/Администратор !
5
Ваш ник :Kennedy_Kortez
6
Viktor_Kostoski

Темата не е цитирана , имаш рок од 5 дена да ја цитираш , во спротивно ке биде заклучена и отстранета од страна на Администратор !
7
Апликации ( Отворени ) / Апликации за лидери !
« Last post by Admin on July 21, 2014, 01:02:55 pm »
Потребни ни се лидери

Ваш ник :

Доколку сте прифатени ке добиете порака со "Прифатени сте за апликацијата ке бидете тестани ингејм"

Доколку сте одбиени ке добиете порака со "Одбиени Сте за апликацијата , ке бидете тестани ингејм"

Напомена : Темата мора да биде цитирана, доколку не биде цитирана ке биде избришана од страна  на Модератор/Администратор !
8
Потребни ни се 4 GameMasteri .. од 1 до 4 !!

Ваш ник :

Доколку сте прифатени ке добиете порака со "Прифатени сте за апликацијата ке бидете тестани ингејм"

Доколку сте одбиени ке добиете порака со "Одбиени Сте за апликацијата , ке бидете тестани ингејм"

Напомена : Темата мора да биде цитирана, доколку не биде цитирана ке биде избришана од страна  на Модератор/Администратор !
9
Апликации ( Отворени ) / Апликации за Админ !
« Last post by Admin on July 21, 2014, 01:00:36 pm »
Потребни ни се 4 админи .. од 1 до 4 !!

Ваш ник :

Доколку сте прифатени ке добиете порака со "Прифатени сте за апликацијата ке бидете тестани ингејм"

Доколку сте одбиени ке добиете порака со "Одбиени Сте за апликацијата , ке бидете тестани ингејм"

Напомена : Темата мора да биде цитирана, доколку не биде цитирана ке биде избришана од страна  на Модератор/Администратор !
10
Support / правило - прочитај пред да отвориш тема
« Last post by Admin on July 21, 2014, 08:40:36 am »
Доколку имате проблеми со вашиот acc на сервер пријавете тука.

Име_Презиме на сервер(Латиница):
Level:
Кој е проблемот:
Слика или видео:


И задолжително е пишување кирилица!!

Не отварај теми за барање на модератор на некој борд освен за борд на организации/мафии/банди долколку сте лидер


Задолжително да го прочита ова секој играч кој игра на сервер» При регистрација на акаунт внесете валидна ваша емаил адреса бидејќи тој маил е вистински власник на вашиот акаунт и само преку тој емаил може да си го повратите вашиот акаунт при негово губење
» Заштитете го вашиот акаунт со јака лозинка(користете букви и бројки Не заборавајте лозинка несмее да биде со SPACE не ставајте повеќе од 10-12 букви,бројки,знаци) и не ја кажувајте на никого ниту на администратор доколку некој ви бара пасворд пријавете го на админ.
» Не го давајте вашиот пасворд на никого ниту на администратор.
» Не прифаќајте никакви програми кој некој ви ги праќа со цел да имате предност во игра,сето тоа е лага само да ви го пробијат акаунт со keyloger и слично
» Можат да ви кажат дека постои некој чит да фатите пари,не верувајте и не симнувајте,бидејќи такво нешто не постои.
» Не верувајте на различни маилови или страни лица кој не се овластени.
» Не подржуваме продавање/купување/размена на акаунти
» Постојат голем број на сервери кој се куќни или пак се хостирани но тоа не е важно некој од тие сервери не ја енкриптираат ваша лозинка кога ке се регистирате вие на таков сервер и ја пишете вашата лозинка тој што има пристап до акаунти кој се регистирани ја знае и вашата лозинка,чести случаи вие ставате иста лозинка како што ви е на CG и ви ја откријат со ваше регистирање на таков сервер,доколку се регистирате на други сервери никогаш не ставајте иста лозинка.
Исто така вашата лозинка кај нас е 100% сигурна бидејќи е енкриптирана

» Ние не одговараме за пробивање на вашиот акаунт.
» Не одговараме за исчезнување на ваши пари во игра или било каква друга имовина.
» Доколку сте неактивен одредено време имот ке ви бидне продаден и отстапен на други играчи
» Донатори немаат никаква предност во овие наведени работи и кршење правила


Доколку имате проблем со акаунт поради буг пријавете го тука [/size]
Pages: [1] 2