Author Topic: Како да добиете 3.000.000$  (Read 59 times)

Admin

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 8
  • Ја изгледа не сам од овуј планету
    • View Profile
Како да добиете 3.000.000$
« on: July 21, 2014, 08:31:56 am »
Како да добиете 3.000.000$ ?

Па ние , админ тимот одлучивме да направиме една игра ,а тоа е оваа :
Потребно е да повикате 5 ваши пријатели што ќе пишат на /pomos Ме доведе (ваш ник) , Вакви 5 души да пишат на помош добивате 3 милиони !
Carlos Darwin
Server Owner

Share on Facebook Share on Twitter