Author Topic: Апликација за Админ  (Read 89 times)

Stevanoski

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Апликација за Админ
« on: July 23, 2014, 05:22:34 am »
Ваш ник на серверот : Andrej Stevanoski
Ваше име на форумот : Stevanoski
Зошто сакате да бидете дел од нашиот тим : За да им помагам на другите играчи да ги поправам на грешките
Сакам да бидам тестан : За 5ка или 1336ка ако е слободно

Share on Facebook Share on Twitter