Апликации !

No New Posts Апликации ( Отворени )

Доколку сакате да станете Лидер / гамемастер / админ тим Аплицирајте овде !

8 Posts
5 Topics

Last post by Stevanoski
in Апликација за Админ
on July 23, 2014, 05:22:34 am

КАНТА

No New Posts Канта

Сите застарени теми ке бидат тука.

0 Posts
0 Topics

COLLGAMING КАФЕ

No New Posts Collgaming Cafe

0 Posts
0 Topics

No New Posts Fan Art

Тука може да изработувате слики во фотошоп да ставате туторијали и слично

0 Posts
0 Topics

No New Posts ГТА СА Модови

Тука ке најдете се во врска со модови за GTA San Andreas

0 Posts
0 Topics

No New Posts Скриптање

Сите заинтересирани кој сакат да научат да скриптат и да изработуват МТА мапи може тука да научат

0 Posts
0 Topics

COLLGAMING ОРГАНИЗАЦИИ/БАНДИ/МАФИИ

No New Posts Организации/мафии/банди/Агенции

Тука ке ги најдете сите орг/банди/мафии,пријави за нив и уште многу други работи

0 Posts
0 Topics

КРШЕЊЕ ПРАВИЛА

No New Posts Warning

Сите играчи кои ќе добијат опомена на сервер (5 опомени = бан)

0 Posts
0 Topics

No New Posts Кршење правила

Тука може да пријавите доколку некој прекршува правила

0 Posts
0 Topics

No New Posts Банирани

Сите банирани играчи на сервер ке ги најдете тука заедно со причината за бан

0 Posts
0 Topics

ОПШТО

No New Posts Помош

Доколку ви е потребна помош може да побарате тука.

0 Posts
0 Topics

No New Posts CollGaming™

Тука може да најдете повеќе за CG™ исто така може да пофалите или да се пожалите на некого

1 Posts
1 Topics

Last post by Loway Castelano
in Cg COLL GAMING
on July 22, 2014, 05:18:03 am

No New Posts Галерија

Тука може да ставате слики,видео од сервер.

0 Posts
0 Topics

No New Posts Купувам/Продавам

Доколку продавате имот или сакате да најдете да купите може да пронајдете повеќе во ова тема

0 Posts
0 Topics

No New Posts Идеии и Предлози

Предложете ни некоја идеја.

0 Posts
0 Topics

COLLGAMING ROLE PLAY GAMING И FREEROAM

No New Posts RolePlay Gaming (RPG)

Сите правила, дискусии и новости ке ги најдете тука. Строго мора да се почитуват овие правила.

0 Posts
0 Topics

COLLGAMING ПРАВИЛА, ПРОБЛЕМИ ФОРУМ/СЕРВЕР

No New Posts Известувања

Тука ќе ве известуваме за сите новости.

3 Posts
3 Topics

Last post by Admin
in Како да добиете 3.000.00...
on July 21, 2014, 08:31:56 am

No New Posts Support

Секој проблем што го имате на сервер со account или било што пријавете го тука.

2 Posts
2 Topics

Last post by Admin
in правило - прочитај пред ...
on July 21, 2014, 08:40:36 am

  • No New Posts
  • Redirect Board

^Coll Gaming RPG Macedonia^ - Info Center

Forum Stats Forum Stats

14 Posts in 11 Topics by 7 Members. Latest Member: Stevanoski
Latest Post: "Апликација за Админ" ( July 23, 2014, 05:22:34 am )
View the most recent posts on the forum.
[More Stats]

Users Online Users Online

0 Guests, 0 Users

Most Online Today: 1. Most Online Ever: 30 (September 17, 2021, 05:43:44 am)

Users Online

: 0